Werkwijze Endure Design voor meer aandacht

Endure Design is een ervaren bureau met creatieve specialisten die communicatie-vraagstukken helder vertalen; in mooie merken, unieke huisstijlen, onderscheidende ontwerpen, pakkende websites, webshops en elk gewenst communicatiemiddel.

Communicatie oplossingen

Wat zijn je wensen en doelstellingen? Welke kant wil je op gaan met de uitstraling van jouw bedrijf? Welke boodschap wil je vertellen? Wie is de doelgroep? Welke communicatiemiddelen en stijlen passen daarbij?

communicatiewijzer-enduredesign-online-tool.jpg

Onze werkwijze:

Wij werken met de door ons zelf ontwikkelde Communicatiewijzer. Op basis van wensen van de klant voor het project helpt de uitkomst van Communicatiewijzer methode met het creëren en opleveren van de gewenste communicatie stijl en middelen.

Endure Design 4 stappenplan:

 1. Persoonlijk intakegesprek: 
  bij nieuwe opdrachten (vaak in combinatie met de Communicatiewijzer-methode).

 2. Heldere briefing:
  hieruit volgt een op maat gemaakte offerte.

 3. Projectmatige aanpak:
  wij gaan in fases van start met de opdracht: Concept – Creatie – Campagne!

 4. Samenwerking:
  tussentijds houden wij frequent contact en op basis van feedback komen wij tot een succesvolle oplevering van het project.

Uiteraard werken wij nauw samen en zorgen wij dat de opdrachten volledig naar wens worden afgerond. Van iedere opdracht wordt een back up gemaakt, zodat wijzigingen op bestaande documenten snel aangepast kunnen worden. Dit bespaart kosten en zorgt voor snelheid en flexibiliteit.

2020_FM_Endure Design277

Onze project aanpak:

Fases: concept, creatie & campagne

 1. Concept en strategie: 
 • Wat is/zijn de doelstellingen?
 • Wat is het idee? Waaraan moet dit idee voldoen? 
 • Wie is de doelgroep? Waar bevindt de doelgroep zich? 
 • Welke beelden en stijlen? 

2. Creatie / grafisch ontwerp:

Wij bedenken en creëren een grafisch ontwerp. Vanuit de concept en strategie fase zorgen wij voor een pakkende & passende communicatie en ontwerp stijl. Het grafisch ontwerp moet helder zijn, opvallen en aanspreken. Wij zorgen voor de aansluiting op de briefing en leveren elk communicatiemiddel in alle gewenste formaten en opleveringen.

3. Creatie / grafisch ontwerp:

 • Hoe kunnen we de doelgroep bereiken én hoe gaan we dat doen? 
 • Welke communicatiemiddelen en -boodschappen?
 • Waar zit jouw doelgroep? 
 • Welke media zetten we in? 
 • Wil je online en/of offline adverteren?
 • Maken we een actie-website, een informatieve website of een webshop?

Meer aandacht

Het creatieve team van Endure Design gaat altijd verder. Wij geven meer aandacht. Wij maken het graag mooier. Daar worden onze opdrachtgevers en wijzelf blij van. Maar mooi en creatief alleen is niet genoeg. Het moet bijdragen aan een betere beleving of een product en/of dienst, maar ook aan een beter resultaat. Wij houden ervan dat de dingen die we maken ook werken. Daar zetten we graag een stapje extra voor!

Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak met een goede bak koffie of thee.

Creatieve communicatie specialisten

De mix van talenten en inzet van de medewerkers – dat is de kracht en kapitaal van Endure Design. Wij zijn alert op trends en ontwikkelingen in de markt en passen deze toe in de dagelijkse praktijk. We gaan liever voor de langere termijn dan voor de quick Wins.

Wilt u een overzicht van de door ons gerealiseerde opdrachten en projecten. Bekijk dan ons portfolio.

Samenwerking op lange termijn

We investeren graag in een plezierige en duurzame samenwerking met onze relaties. Het resultaat is altijd een gemeenschappelijk succes. Endure Design neemt gedurende het hele project graag haar verantwoordelijkheid. Wij geven jouw merk meer aandacht voor een beter resultaat.

Endure Design | Meer aandacht

Ons designbureau zit in Amersfoort, centraal gelegen in Nederland. Kom je eens langs om kennis te maken? Onze koffie en ons communicatie & creatie team staat voor je klaar! 

Bel of mail Dennis om een afspraak te maken.

Dennis_Stenacker

Dennis Stenacker
Eigenaar, Ontwerper en Projectleider

Tel: 033 463 36 20
Mail: Dennis@enduredesign.nl